Gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Frank
2 maanden geleden

Een goede firma herken je aan de manier hoe dat ze problemen oplossen. Braamhorst-interieurs heeft mij nadat er een foutje in een bestelling was geslopen aangenaam verrast…op enkele dagen tijd heb ik de juiste producten ontvangen… zelfs de verandering in bestelde producten was geen enkel probleem… de retour kosten werden terugbetaalt en de kleine meerkost die aan de verandering van bestelling werd ter compensatie kwijtgescholden…
Super service…bedankt

HJ Smit
6 maanden geleden

Zaterdag hebben we onze prachtige bar opgehaald die als balie in ons bedrijf gebruikt gaat worden. Hij ziet er erg mooi uit en dankzij een afgesloten box konden we hem 24/7 ophalen. Erg handig!

Marco Kolk
7 maanden geleden

Deze geweldige mooie bar besteld bij De Barrenfabriek uit Emmen.Ik had eerst een bar besteld maar had de hoek aan de verkeerde kant. Na een telefoontje met Daron hebben zij snel de verkeerde bar opgehaald en een dag later de juiste bar geleverd. Wat een service.
Super super blij mee. Let the party begin.

Fam Dik
7 maanden geleden

Op 5 maart een fantastisch mooie bar geplaatst door de mannen van de barrenfabriek.nl . Er zijn goede kwaliteit materialen gebruikt. We zijn er echt heel erg blij mee! Zeker een aanrader!

Evert Landman
9 maanden geleden

Door eigen schuld verkeerde maat besteld , maar top opgelost door een andere te maken voor mij. Top service . En hele mooie bar .werkelijk top!!

Jelle
een jaar geleden

Wat een topzaak met prachtige producten zeg! Ik ben snel en zeer correct geholpen, de service was prima. Zeker een aanrader!

Jo komies
een jaar geleden

Super service. Wilden Zelfbouw maar de prijzen van deze bar. Zo niet mogelijk of handig. Behulpzaam en goed overleg. Ogen uitgekeken omdat we dachten particulier te handelen. Heel tevreden en als alles af is sturen we foto's voor de fb pagina

DG vastgoedstyling
2 jaar geleden

Ivm een restyling waren wij op zoek naar een degelijke bar in de juiste kleur. We kwamen op jullie site terecht en werden erg prettig geholpen en er werd ook goed meegedacht. Erg fijn want voor ons toch ruim 2 uur rijden. Nette aflevering en heel behulpzaam. We hopen op meer creatieve samenwerkingen!

Gr Desiree
DG vastgoedstyling

Patrick nooijens
2 jaar geleden

Barrenfabriek top locatie voor een prachtige betaalbare bar. Zeer klant vriendelijk gericht ga zo door !!! Bedankt voor de goede service 👍👍👍👍