Gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Ferry Spoormaker
10 maanden geleden

Zeer tevreden over onze bar, de kwaliteit van het hout, de kleur, de vormgeving en de service niet te vergeten, allemaal echt goed! Super blij ermee en de reacties van onze bargasten zijn ook allemaal top!

LC Packaging Netherlands
een jaar geleden

Wij waren al enige tijd op zoek naar een bar met een exclusieve uitstraling, na fijn contact met Daron hebben wij onze ontspanningsruimte kunnen inrichten met een prachtige bar met achterkasten en op maat gemaakte bartafels. Daron kon onze wensen uitstekend vertalen in kwalitatief maatwerk, het ziet er prachtig uit!

Luca
een jaar geleden

Wij hebben onze bar thuis laten bezorgen, dit was ons erg goed bevallen door de top bezorgers!
We zijn zeer te spreken over de bouw kwaliteit van de bar, we gaan hier zeker veel plezier van hebben.

Frank
een jaar geleden

Een goede firma herken je aan de manier hoe dat ze problemen oplossen. Braamhorst-interieurs heeft mij nadat er een foutje in een bestelling was geslopen aangenaam verrast…op enkele dagen tijd heb ik de juiste producten ontvangen… zelfs de verandering in bestelde producten was geen enkel probleem… de retour kosten werden terugbetaalt en de kleine meerkost die aan de verandering van bestelling werd ter compensatie kwijtgescholden…
Super service…bedankt

HJ Smit
2 jaar geleden

Zaterdag hebben we onze prachtige bar opgehaald die als balie in ons bedrijf gebruikt gaat worden. Hij ziet er erg mooi uit en dankzij een afgesloten box konden we hem 24/7 ophalen. Erg handig!

Marco Kolk
2 jaar geleden

Deze geweldige mooie bar besteld bij De Barrenfabriek uit Emmen.Ik had eerst een bar besteld maar had de hoek aan de verkeerde kant. Na een telefoontje met Daron hebben zij snel de verkeerde bar opgehaald en een dag later de juiste bar geleverd. Wat een service.
Super super blij mee. Let the party begin.

Fam Dik
2 jaar geleden

Op 5 maart een fantastisch mooie bar geplaatst door de mannen van de barrenfabriek.nl . Er zijn goede kwaliteit materialen gebruikt. We zijn er echt heel erg blij mee! Zeker een aanrader!

Evert Landman
2 jaar geleden

Door eigen schuld verkeerde maat besteld , maar top opgelost door een andere te maken voor mij. Top service . En hele mooie bar .werkelijk top!!

Jelle
2 jaar geleden

Wat een topzaak met prachtige producten zeg! Ik ben snel en zeer correct geholpen, de service was prima. Zeker een aanrader!

Jo komies
3 jaar geleden

Super service. Wilden Zelfbouw maar de prijzen van deze bar. Zo niet mogelijk of handig. Behulpzaam en goed overleg. Ogen uitgekeken omdat we dachten particulier te handelen. Heel tevreden en als alles af is sturen we foto's voor de fb pagina