Wijn- en Drankopslag

Upgrade je wijnbeleving met onze Wijnklimaatkast Berlin. Perfect voor horecaondernemers of wijnliefhebbers thuis die hun collectie onder de beste omstandigheden willen bewaren. Stijlvol design ontmoet praktische opslag, zodat elke fles op de juiste temperatuur blijft.

Show Filters

Enig resultaat

Enig resultaat

Klimaatkasten

Echte wijnkenners weten wel hoe ze een goede fles wijn moeten bewaren. Ook hier moet je natuurlijk de juiste materialen voor hebben en misschien nog wel het belangrijkste de juiste opbergruimte. Bij de Barrenfabriek hebben wij de juiste wijnrekken, wijnkasten en wijnkoelkasten waar jij je wijn op de perfecte manier kan bewaren.

Wijnrek

Naast een goede fles wijn is een wijnrek ook puur genieten.  Kan jij niet kiezen wat je favoriete wijn is? Geen probleem, je kan namelijk een selectie maken van je favoriete wijnflessen. Vervolgens kan je de beste flessen bewaren in een wijnrek. Met een wijnrek liggen namelijk alle wijnen praktisch bij elkaar, het is namelijk een mooie opbergmogelijkheid die er ook nog eens heel erg mooi uit ziet in je woonkamer of keuken. Je kan een wijnrek namelijk overal neerzetten. Wist jij trouwens dat een wijnrek zo gemaakt is dat de wijnen liggend bewaard worden? Echte wijnkenners wisten dat natuurlijk al. Dit doen ze om de kurk vochtig te houden waardoor hij niet uitdroogt. Als de kurk uitdroogt dan de kurk namelijk gaan krimpen en komt er teveel zuurstof bij de wijn. Dit wil je absoluut niet hebben. Wanneer dit gebeurt verlies je namelijk alle smaak en heb je niks meer aan de wijn. Daarom is het zo belangrijk dat je wijn zo goed mogelijk bewaart. Wanneer jij je wijnflessen goed bewaard, kan jij genieten van een heerlijk glaasje wijn.

Wijnkast

Een wijnkast is eigenlijk onmisbaar voor elke wijnliefhebber. Door gebruik te maken van een wijnkast bewaar je de flessen in een gunstige omgeving zonder veel ruimte in beslag te nemen. Een wijnkast is niet alleen erg praktisch, ze zien er ook nog eens prachtig uit! Het oog wil ook wat. Afhankelijk van het model kan jij je favoriete wijnflessen mooi en praktisch opbergen in onze wijnkasten. Naast het bewaren van wijnen onder de juiste omstandigheden is het serveren van de wijn op de juiste plek ook heel erg belangrijk. Op deze manier behoudt de wijn namelijk al zijn smaken en aroma’s. Combineer de mooiste accessoires en zorg voor een prachtig, en professioneel geklede tafel onder het genot van een heerlijk glaasje wijn. Wanneer je een echte wijnliefhebber bent kan je er ook voor kiezen om een mooie wijnkast naast je bar te zetten. De wijnkast moet dan natuurlijk wel bij je bar passen. Dan heb je namelijk de perfecte combinatie om heerlijk te kunnen genieten van een heerlijk glaasje wijn na je werkdag.

Wijnkoelkast

Een echte wijnliefhebber kijkt al snel naar een grote wijnkoelkast voor in de keuken. Dit komt omdat de kwaliteit van wijn niet hetzelfde blijft, tenzij je deze bewaart onder de juiste omstandigheden. Je kan dan denken aan de temperatuur en de vochtigheid. Het is dan ook nog niet zo makkelijk om het juiste klimaat voor wijn te creëren. Veel mensen onderschatten dit dan ook. Als we kijken naar de afgelopen zomers snappen wij wel waarom steeds meer mensen naar een goede wijnkoelkast aan het kijken zijn. Je wilt namelijk juist in de zomer genieten van een heerlijk glaasje wijn die op de perfecte temperatuur is. Door gebruik te maken van een wijnkoelkast verlies je namelijk niet de smaak en blijft de wijn in perfecte staat. Hierdoor wordt de wijn nog lekkerder!