Gratis verzending vanaf € 20,-

Groothandelsprijzen: Nu ook voor particulieren.

Bezoek ons Mancave Experience Centre in Emmen

Mancave Bar: Tips voor Jouw Favo Stek

 - De Barrenfabriek #
mancave bar

Een mancave bar inrichten is het ultieme project voor velen die dromen van een persoonlijke ontspanningsruimte. Of je nu een verfijnde whiskyverzamelaar bent, een craft beer liefhebber, of gewoon een plek zoekt om met vrienden te ontspannen, een bar in je mancave toevoegen kan het hart van je toevluchtsoord worden. Hier is alles wat je moet weten om de perfecte mancave bar te creëren.

Stap 1: Bepaal de Ruimte en Sfeer van Jouw Mancave Bar

Denk na over de ruimte die je beschikbaar hebt. Is je mancave groot of beperkt in omvang? Je barontwerp en de keuze van meubels zullen hier sterk van afhangen. Bepaal ook de sfeer die je wilt creëren. Ga je voor een klassieke pub, een sportbar, of misschien een chique lounge?

Stap 2: Kies Je Mancave Bar

Er zijn verschillende soorten bars die je kunt kiezen. Van een eenvoudige bar cart tot een volledig uitgeruste, ingebouwde bar met krukken, kies wat het beste past bij jouw ruimte en budget.

Stap 3: De Juiste Uitrusting

Een goede mancave bar heeft meer nodig dan alleen flessen en glazen. Denk aan een koelkast voor je bier en mixers, een ijsmachine, en misschien zelfs een tapinstallatie. Vergeet ook niet de nodige baraccessoires zoals een cocktailshaker, jiggers, en een citruspers.

Stap 4: Voorraad opbouwen

Begin met het opbouwen van een basisvoorraad van dranken. Naast je favoriete bieren, wijnen, en sterke dranken, zorg ervoor dat je ook een goede selectie van mixers, zoals tonic en frisdranken, bij de hand hebt.

Stap 5: Decoratie en Verlichting

Decoratie is essentieel om de juiste sfeer te scheppen. Voeg persoonlijke decoraties toe die je passies reflecteren, of het nu sportmemorabilia, filmposters, of vintage reclameborden zijn. Goede verlichting, zoals dimbare lampen of LED-strips, kan ook een grote impact hebben op de sfeer.

Stap 6: Entertainment in Je Mancave Bar

Wat is een mancave bar zonder entertainment? Of het nu gaat om een dartbord, een pooltafel, of een groot scherm voor sportevenementen, zorg ervoor dat je iets hebt om je gasten te vermaken.

Contacteer De Barrenfabriek

Klaar om je droom mancave bar werkelijkheid te maken? De Barrenfabriek biedt een breed scala aan baroplossingen en accessoires om aan al je behoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op via onze website of bel ons voor persoonlijk advies en laat ons je helpen bij het creëren van de perfecte mancave bar!