Wijnkasten / dressoirs

Sale!

Wijnkast Leon 180 x 70 cm

€ 929,90 € 775,00
Sale!

Wijnkast Leon 180 x 70 cm

€ 929,90 € 775,00

De wijnkast Leon is bijna volledig uit metaal gemaakt, alleen een aantal planken zijn gemaakt van mangohout. De wijnkast Leon biedt plaats aan 8 wijnflessen. Tevens heeft de wijnkast veel opbergruimte. Zo heeft de kast onderin een lade gemaakt van gaas. Naast het glazenrek is een kastje geplaatst, deze kast zorgt voor nog meer opbergruimte.


Specificaties voor: Wijnkast Leon 180 x 70cm
Hoogte (cm)180
Breedte (cm)70
Diepte (cm) 42
Dikte onderstel (cm) 2
Aantal legplanken 4

Aantal lades 1


Materiaal: Mangohout, Metaal
Onderhoud: afnemen met een lichtvochtige doek

 

Levertijd  circa 4-6 weken. Neem contact op met onze sales afdeling!

 

Afhalen. Bezorgen op aanvraag.

 

Wijnrek Paula

€ 305,00

Wijnrek Paula

€ 305,00

In het wijnrek is onderop plaats voor 8 flessen wijn. Het werkblad van mangohout geeft voldoende ruimte voor het inschenken van een glas wijn. Onder het werkblad zit een lade, deze lade zorgt voor een handige opbergruimte. Onder de lade is een glazenrek bevestigd. Het wijnrek Paula heeft voldoende opbergruimte om alle benodigdheden centraal te houden tijdens het inschenken van een heerlijk glaasje. Het gehele wijnrek staat op wieltjes, het wijnrek is dus gemakkelijk te verplaatsen door gebruik te maken van de handvatten.

Het wijnrek Paula kan als een praktische bijzettafel worden gebruikt. Een paar mooie glazen en flessen wijn maken het helemaal af.

De houten onderdelen van het wijnrek zijn gemaakt van mangohout. Het hout heeft zeer unieke karakteristieken, waardoor geen enkel wijnrek exact hetzelfde is.


Specificaties voor: Wijnrek Paula 95 x 60cm
Hoogte (cm) 95
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 30
Dikte onderstel (cm) 2
Aantal legplanken 2

Aantal lades 1
Materiaal: Mangohout, Metaal
Onderhoud: afnemen met een lichtvochtige doek

 

 

Levertijd langer dan 8 weken. Neem contact op met onze sales afdeling!.

 

Afhalen. Bezorgen op aanvraag.

 

De wijnkast Niek heeft plaats voor 21 flessen wijn in het wijnrek. Onder het wijnrek zijn 3 ruime lades geplaatst, waardoor de wijnkast Niek zorgt voor veel opbergruimte. Bovenop het wijnrek is een stevige legplank gemonteerd, de legplank heeft voldoende plaats voor leuke decoraties of nog meer wijnflessen. De wijnkast Niek heeft een uitgebreid glazenrek welke plaats biedt voor voldoende glazen.

De wijnkast is gemaakt van mangohout en metaal, deze combinatie zorgt voor veel stevigheid en maakt de kast zeer duurzaam. Tevens is de wijnkast Niek voorzien van stevige poten.


Specificaties voor: Wijnkast Niek 200 x 100cm
Hoogte (cm) 200
Breedte (cm) 100
Diepte (cm) 45
Dikte onderstel (cm) 3
Aantal legplanken 4

Aantal lades 3
Materiaal: Mangohout, Metaal
Onderhoud: afnemen met een lichtvochtige doek

 

Levertijd langer dan 8 weken. Neem contact op met onze sales afdeling!

 

Afhalen. Bezorgen op aanvraag.

 

Sale!

Dressoir Lois 1530 x 800 mm

€ 900,00 € 665,00
Sale!
Sale!

Dressoir Lois 1530 x 800 mm

€ 900,00 € 665,00

Dressoir Lois 153 x 80cm.
Het dressoir Lois is bijna volledig gemaakt van metaal, alleen de lades en het blad zijn gemaakt van mangohout. Het dressoir Lois is voorzien van wieltjes, zo is het dressoir gemakkelijk te verplaatsen.

Het dressoir Lois heeft een houten blad en 4 houten lades. De bovenste deurtjes zijn gemaakt van gaaswerk en de onderste zijn gemaakt van plaatwerk.

 

Afmeting:
Hoogte (cm) 80
Breedte (cm)153
Diepte (cm) 40
Dikte onderstel (cm)10
Aantal legplanken 4

Aantal lades 4

Materiaal: mangohout, metaal

onderhoud: afnemen met een lichtvochtige doek

 

Levertijd 4 tot 7 werkdagen. 

 


Afhalen. Bezorgen op aanvraag.

 

 

Sale!

Bijzettafel - wijnrek RIO 48x32 cm

€ 151,80 € 125,00
Sale!
Sale!

Bijzettafel - wijnrek RIO 48x32 cm

€ 151,80 € 125,00

Wijnrek Rio is een multifunctioneel wijnrek, hij kan namelijk ook als bijzettafel ingezet worden. Het wijnrek biedt opbergruimte voor negen flessen wijn. De legplank biedt de mogelijkheid om het wijnrek op te fleuren met een plantje of met een fles wijn. Plaats het wijnrek als bijzettafel in een lobby voor een karakteristieke uitstraling. 

Het wijnrek is gemaakt van een combinatie van metaal en mangohout. Mangohout is een duurzaam natuurproduct en maakt elk wijnrek uniek. Hierdoor kunnen er verschillen ontstaan in de kleur en in de vorm. 

 

Levertijd 4 tot 7 werkdagen. 

 

Afhalen of bezorgen. Extra tarief voor buitenland en/of (Wadden) eilanden. 

 

Klimaatkasten

Echte wijnkenners weten wel hoe ze een goede fles wijn moeten bewaren. Ook hier moet je natuurlijk de juiste materialen voor hebben en misschien nog wel het belangrijkste de juiste opbergruimte. Bij de Barrenfabriek hebben wij de juiste wijnrekken, wijnkasten en wijnkoelkasten waar jij je wijn op de perfecte manier kan bewaren.

Wijnrek

Naast een goede fles wijn is een wijnrek ook puur genieten.  Kan jij niet kiezen wat je favoriete wijn is? Geen probleem, je kan namelijk een selectie maken van je favoriete wijnflessen. Vervolgens kan je de beste flessen bewaren in een wijnrek. Met een wijnrek liggen namelijk alle wijnen praktisch bij elkaar, het is namelijk een mooie opbergmogelijkheid die er ook nog eens heel erg mooi uit ziet in je woonkamer of keuken. Je kan een wijnrek namelijk overal neerzetten. Wist jij trouwens dat een wijnrek zo gemaakt is dat de wijnen liggend bewaard worden? Echte wijnkenners wisten dat natuurlijk al. Dit doen ze om de kurk vochtig te houden waardoor hij niet uitdroogt. Als de kurk uitdroogt dan de kurk namelijk gaan krimpen en komt er teveel zuurstof bij de wijn. Dit wil je absoluut niet hebben. Wanneer dit gebeurt verlies je namelijk alle smaak en heb je niks meer aan de wijn. Daarom is het zo belangrijk dat je wijn zo goed mogelijk bewaart. Wanneer jij je wijnflessen goed bewaard, kan jij genieten van een heerlijk glaasje wijn.

Wijnkast

Een wijnkast is eigenlijk onmisbaar voor elke wijnliefhebber. Door gebruik te maken van een wijnkast bewaar je de flessen in een gunstige omgeving zonder veel ruimte in beslag te nemen. Een wijnkast is niet alleen erg praktisch, ze zien er ook nog eens prachtig uit! Het oog wil ook wat. Afhankelijk van het model kan jij je favoriete wijnflessen mooi en praktisch opbergen in onze wijnkasten. Naast het bewaren van wijnen onder de juiste omstandigheden is het serveren van de wijn op de juiste plek ook heel erg belangrijk. Op deze manier behoudt de wijn namelijk al zijn smaken en aroma’s. Combineer de mooiste accessoires en zorg voor een prachtig, en professioneel geklede tafel onder het genot van een heerlijk glaasje wijn. Wanneer je een echte wijnliefhebber bent kan je er ook voor kiezen om een mooie wijnkast naast je bar te zetten. De wijnkast moet dan natuurlijk wel bij je bar passen. Dan heb je namelijk de perfecte combinatie om heerlijk te kunnen genieten van een heerlijk glaasje wijn na je werkdag.

Wijnkoelkast

Een echte wijnliefhebber kijkt al snel naar een grote wijnkoelkast voor in de keuken. Dit komt omdat de kwaliteit van wijn niet hetzelfde blijft, tenzij je deze bewaart onder de juiste omstandigheden. Je kan dan denken aan de tempratuur en de vochtigheid. Het is dan ook nog niet zo makkelijk om het juiste klimaat voor wijn te creëren. Veel mensen onderschatten dit dan ook. Als we kijken naar de afgelopen zomers snappen wij wel waarom steeds meer mensen naar een goede wijnkoelkast aan het kijken zijn. Je wilt namelijk juist in de zomer genieten van een heerlijk glaasje wijn die op de perfecte tempratuur is. Door gebruik te maken van een wijnkoelkast verlies je namelijk niet de smaak en blijft de wijn in perfecte staat. Hierdoor wordt de wijn nog lekkerder!