De hanglamp Detroit small 3-lichts getrapt is zowel een industriële hanglamp als een landelijke hanglamp. Dit komt door de combinatie van het prachtige verweerde koperen lampenkappen en het robuuste touw. Dit geeft de hanglamp een stoere landelijke uitstraling en maakt hem ideaal voor meerdere interieurs!

Met het robuuste touw in combinatie met het de open metalen lampenkappen doet deze hanglamp het goed in industriële en landelijke interieurs. De hanglamp Detroit small 3-lichts getrapt van BelaLuz past perfect boven de eettafel of boven een bar.

Doordat de hanglamp drie open lampenkappen heeft creëert de hanglamp een brede lichtstraal op de tafel of boven de bar en ook door de gehele kamer! Het mooiste effect wordt gecreëerd met een filament LED lichtbronnen. De hanglamp Detroit small 3-lichts getrapt heeft drie E27 fittingen met een maxima van 40 watt per fitting. De hanglamp Detroit small 3-lichts getrapt wordt geleverd zonder lichtbronnen.

 

De industriële hanglamp Detroit small 3-lichts wordt geleverd exclusief lichtbronnen.


De industriële hanglamp heeft een afmeting van:

31 x 31 x 170 cm (lxbxh).


Het snoer van de drie kapjes zijn in verschillende lengtes; de langste is 170 cm, de middelste is 140 cm en het kortste touw is 110 cm.
De afmeting van de plafondplaat is 31 x 31 x 3 cm (lxbxh).
Stoer ontwerp: gemaakt van metaal en een robuuste touw.
Geschikt voor drie E27 lichtbronnen max 40 Watt (excl.) per fitting. Ook geschikt voor LED.

 

Levertijd op aanvraag.

 

Afhalen of bezorgen.

 

De hanglamp Manhattan 3-lichts getrapt is zowel een industriële hanglamp als een landelijke hanglamp. Dit komt door de combinatie van het prachtige verweerde koperen lampenkappen en robuuste touw. Dit geeft de hanglamp een stoere landelijke uitstraling en maakt hem ideaal voor meerdere interieurs!

Met het robuuste touw in combinatie met het de open metalen lampenkappen doet deze hanglamp het goed in industriële en landelijke interieurs. De hanglamp Manhattan 3-lichts getrapt van BelaLuz past perfect boven de eettafel of boven een bar.

Doordat de hanglamp drie open lampenkappen heeft creëert de hanglamp een brede lichtstraal op de tafel of boven de bar en ook door de gehele kamer! Het mooiste effect wordt gecreëerd met een filament LED lichtbronnen. De hanglamp Manhattan 3-lichts getrapt heeft drie E27 fittingen met een maxima van 60 watt per fitting.

 

De hanglamp Manhattan 3-lichts getrapt wordt geleverd zonder lichtbronnen.

 

 • De industriële hanglamp Manhattan 3-lichts wordt geleverd exclusief lichtbronnen.
 • De industriële hanglamp heeft een afmeting van 45 x 45 x 150 cm (lxbxh).
 • De afmeting van de plafondplaat is 30 x 30 x 3 cm (lxbxh).
 • Stoer ontwerp: gemaakt van metaal en een robuuste touw.
 • Geschikt voor drie E27 lichtbronnen max 60 Watt (excl.) per fitting. Ook geschikt voor LED.

 

Levertijd: op aanvraag.

 

Afhalen of bezorgen.

De hanglamp Leyli 3-lichts koper van Belaluz is een stijlvolle hanglamp. De moderne hanglamp zorgt voor een statement in elke kamer! De hanglamp Leyli 3-lichts van Belaluz koper is gemaakt van glas en metaal.

Met zijn stijlvolle uitstraling doet deze hanglamp het perfect in moderne interieurs. De hanglamp Leyli 3-lichts koper van Belaluz past perfect boven de eettafel of boven een bar.

Doordat de hanglamp Leyli 3-lichts koper van Belaluz drie glazen lampenkappen heeft zorgt de hanglamp voor een perfect verdeeld licht boven de tafel. Het mooiste effect wordt gecreëerd met LED lichtbronnen. De hanglamp Leyli 3-lichts koper heeft drie E27 fittingen. De fittingen kunnen een maxima van 40 watt aan. De hanglamp Leyli 3-lichts koper wordt geleverd zonder lichtbronnen.

 

De hanglamp Leyli 3-lichts grijs wordt geleverd exclusief lichtbronnen.

 

 • De moderne hanglamp heeft een afmeting van 110 x 25 x 150 cm (lxbxh).
 • De afmeting van de plafondplaat is 100 x 8 x 2,5 cm (lxbxh).
 • Stijlvol ontwerp: gemaakt van glas en metaal.
 • Geschikt voor drie E27 lichtbronnen max 40 Watt (excl.) per fitting.
 • Ook geschikt voor LED.

 

Levertijd op aanvraag.

 

Afhalen of bezorgen.

 

 

De hanglamp Pipe 5-lichts van BelaLuz is een stoere industriële hanglamp. De industriële hanglamp zorgt voor een statement in elke kamer! De hanglamp Pipe van BelaLuz is gemaakt van metaal in de kleur oud zilver.

Met zijn stoere uitstraling doet deze hanglamp het perfect in industriële interieurs. De hanglamp Pipe 5-lichts van BelaLuz past perfect boven de eettafel of boven een bar.

Doordat de hanglamp Pipe 5-lichts van BelaLuz vijf fittingen heeft met een raster zorgt de hanglamp voor een perfect verdeeld licht boven een tafel. Hiermee wordt een mooie sfeer gecreëerd in de eetkamer! Het mooiste effect wordt gecreëerd met Filament LED lichtbronnen. De hanglamp Pipe 5-lichts heeft vijf E-27 fittingen. De fittingen kunnen een maxima van 60 watt per fitting aan. De hanglamp Pipe wordt geleverd zonder lichtbronnen.

 

De hanglamp Pipe wordt geleverd exclusief lichtbronnen.

 

 • De industriële hanglamp heeft een afmeting van 127 x 12 x 150 cm (lxbxh).
 • De afmeting van de plafondplaat is 61 x 6,5 x 2,5 cm (lxbxh).
 • De Pipe-serie bestaat uit een vloerlamp 6-lichts, een hanglamp 3-lichts, een hanglamp 5-lichts zwart, een hanglamp 5-lichts, een hanglamp 6-lichts en een hanglamp 7-lichts.
 • Stoer ontwerp: gemaakt van metaal.
 • Geschikt voor vijf E27 lichtbronnen max 60 Watt (excl.) ook geschikt voor LED.

 

Levertijd op aanvraag.

 

Afhalen of bezorgen.

De industriële hanglamp Cubic van 4-lichts BelaLuz is verkrijgbaar in de kleur oud zilver. De hanglamp Cubic 4-lichts heeft door het metaal, de open structuur en de oud zilverkleur een mooie en stoere vintage uitstraling.

Met het metaal in combinatie met de kleur old zilver doet deze hanglamp het goed in industriële interieurs. De hanglamp Cubic 4-lichts van BelaLuz past perfect boven de eettafel, boven een bar of boven een dressoir hangen.

Door de open structuur in combinatie met de oud zilverkleur, wordt het licht van de hanglamp Cubic 4-lichts op een geweldige wijze verspreid door elke ruimte! Het mooiste effect wordt gecreëerd met een Goldline filament LED lichtbronnen. De hanglamp Cubic heeft vier E27 fittingen met een maxima van 60 watt per fitting. De hanglamp Cubic wordt geleverd zonder lichtbronnen.

 

De industriële hanglamp Cubic 4-lichts wordt geleverd exclusief lichtbronnen.

 

 • De industriële hanglamp heeft een afmeting van 98 x 18 x 150 cm (lxbxh).
 • De afmeting van de plafondplaat is 45 x 6,5 x 2,5 cm (lxbxh).
 • De Cubic-serie wordt geleverd in de kleur oud zilver. De serie bestaat uit een tafellamp, een vloerlamp 1-lichts, een vloerlamp 3-lichts vloerlamp 4-lichts, een hanglamp 3-lichts en een hanglamp 4-lichts.
 • Stoer ontwerp: gemaakt van metaal.
 • Geschikt voor vier E27 lichtbronnen max 60 Watt (excl.) per fitting. Ook geschikt voor LED.

 

Levertijd: op aanvraag.

 

Afhalen of bezorgen.

De industriële hanglamp Cambal 3-lichts Ø25 cm van BelaLuz is verkrijgbaar in de kleur zwartbruin. De hanglamp Cambal 3-lichts Ø25 cm heeft door het geperforeerde metalen lampenkap en de zwartbruine kleur een mooie en stoere vintage look.

Met de geperforeerde metalen lampenkap doet deze hanglamp het goed in industriële interieurs. De hanglamp Cambal 3-lichts Ø25 cm van BelaLuz past perfect boven een eettafel of een bar.

Door de gaten in de lampenkap en de zwartbruine kleur wordt het licht van de hanglamp Cambal 3-lichts Ø25 cm op een geweldige wijze verspreid door elke ruimte! Het mooiste effect wordt gecreëerd met Goldline filament LED lichtbronnen. De hanglamp Cambal 3-lichts Ø25 cm heeft drie E27 fittingen met een maxima van 40 watt per fitting. De hanglamp Cambal 3-lichts Ø25 cm wordt geleverd zonder lichtbron.

 

De industriële hanglamp Cambal 3-lichts Ø25 cm wordt geleverd exclusief lichtbronnen.

 

 • De industriële hanglamp heeft een afmeting van 110 x 25 x 150 cm (lxbxh).
 • De afmeting van de plafondplaat is 90 x 8 x 2,5 cm (lxbxh).
 • De Cambal-serie wordt geleverd in de kleur zwartbruin. De serie bestaat uit een hanglamp Ø40 cm, een hanglamp Ø45 cm, een hanglamp Ø53 cm hanglamp 1-lichts, een hanglamp 2-lichts Ø40 cm, een hanglamp 2-lichts Ø53 cm, een hanglamp 3-lichts Ø25 cm een hanglamp 3-lichts Ø32 cm, een hanglamp 5-lichts getrapt Ø15 cm en een hanglamp 7-lichts Ø15 cm.
 • Stoer ontwerp: gemaakt van metaal.
 • De hanglamp is in hoogte verstelbaar (bij montage).
 • Geschikt voor drie E27 lichtbronnen max 40 Watt (excl.) per fitting. Ook geschikt voor LED.

 

Levertijd: op aanvraag.

 

Afhalen of bezorgen.

De industriële hanglamp Zelda 3-lichts bol Ø30 cm van BelaLuz is verkrijgbaar in de kleur zwartbruin. De hanglamp Zelda 3-lichts bol Ø30 cm heeft door het handgemaakte gelaste metalen lampenkappen en de zwartbruine kleur een mooie en stoere vintage look.

Met de gelaste metalen lampenkap doet deze hanglamp het goed in modern en industriële interieurs. De hanglamp Zelda 3-lichts bol Ø30 cm van BelaLuz past perfect boven een eettafel of een bar.

Door de gaten in de lampenkap en de zwartbruine kleur wordt het licht van de hanglamp Zelda 3-lichts bol Ø30 cm op een geweldige wijze verspreid door elke ruimte! Het mooiste effect wordt gecreëerd met Goldline filament LED lichtbronnen. De hanglamp Zelda 3-lichts bol Ø30 cm heeft drie E27 fittingen met een maxima van 40 watt per fitting. De hanglamp Zelda 3-lichts bol Ø30 cm wordt geleverd zonder lichtbron.


De industriële hanglamp Zelda 3-lichts bol Ø30 cm wordt geleverd exclusief lichtbronnen.

 

 • De industriële hanglamp heeft een afmeting van 128 x 30 x 150 cm (lxbxh).
 • De Zelda-serie wordt geleverd in de kleur zwartbruin. De serie bestaat uit een hanglamp 3-lichts bol Ø30 cm en een hanglamp 3-lichts ovaal Ø26 cm.
 • Stoer ontwerp: gemaakt van metaal.
 • De hanglamp is in hoogte verstelbaar (bij montage).
 • Geschikt voor drie E27 lichtbronnen max 40 Watt (excl.) per fitting. Ook geschikt voor LED.

 

Levertijd: op aanvraag.

 

Afhalen of bezorgen.