Gratis verzending vanaf € 20,-

Groothandelsprijzen: Nu ook voor particulieren.

Bezoek ons Mancave Experience Centre in Emmen

Bar Kopen: De Centrale Ster van je Mancave of Horeca

Een bar kopen voor je mancave of horecazaak is niet zomaar een aankoop. Het is een investering in sfeer en sociale samenkomst. Wanneer je een bar toevoegt aan je ruimte, wordt het al snel de centrale ster waar verhalen worden uitgewisseld, lachen gedeeld en herinneringen gecreëerd. Maar met zoveel opties kan het kiezen van de juiste bar overweldigend zijn. Daarom gaan we je helpen met de juiste keuze te maken.

Verschillende Types Barren voor Elk Doel

Thuisbarren

Compact en stijlvol, thuisbarren passen perfect in je woonruimte. Een huisbar kan je kopen in alle soorten en maten. Van klassieke houten ontwerpen tot moderne en minimalistische stijlen, er is altijd een model dat bij je interieur past.

De standaard bar is perfect voor degenen die zoeken naar functionaliteit en een traditionele look. Beschikbaar vanaf 1,5 meter tot 4 meter, passen ze in bijna elke ruimte. Met name de 2 meter en 3 meter standaard barren zijn populair.

 - De Barrenfabriek #

Mancave Barren

Voor de ultieme mancave ervaring zijn speciale mancave barren ontworpen die robuustheid en mannelijkheid uitstralen. Denk aan barren met een thema, zoals de populaire Muurbar met voetensteun of de stoere Bar “Amsterdam” 24.

 - De Barrenfabriek #

Horecabarren

In de horeca is de bar vaak het middelpunt van de zaak. Van luxe horecabarren die een verfijnde sfeer uitstralen tot praktische Horecabar Metropolitain modellen die efficiëntie en stijl combineren.

Horecabar - De Barrenfabriek #

Mobiele Barren

Voor evenementen of flexibele ruimtes zijn mobiele barren een uitstekende keuze. Ze zijn gemakkelijk te verplaatsen en bieden een tijdelijke oplossing voor elke gelegenheid.

 - De Barrenfabriek #

Muurbarren

Een muurbar is ideaal als je beperkte ruimte hebt maar toch een gezellige hoek wilt creëren. Vaak voorzien van extra opbergruimte en voetensteunen, bieden ze comfort en gemak.

 - De Barrenfabriek #

Hoekbarren

Benut de ruimte optimaal met een hoekbar, zoals de fraaie Hoekbar links Lanzarote 2m met houtstrips. Een hoekbar is perfect voor het creëren van een intieme setting in zowel een mancave als in een horecaomgeving.

De Voordelen van een Eigen Bar Kopen

Een bar kopen voor thuis of voor je horecagelegenheid biedt talloze voordelen:

  • Sociaal Middelpunt: Een bar is de perfecte plek om gasten te ontvangen en sociale interactie te stimuleren.
  • Functionaliteit: Met een goed ontworpen bar heb je alles bij de hand om snel en efficiënt drankjes te serveren.
  • Stijl en Sfeer: Een bar voegt karakter toe aan je ruimte en kan worden aangepast aan elk designthema.
  • Meerwaarde voor je Woning of Zaak: Een mooie bar kan de waarde van je woning of bedrijfspand verhogen.

Tips voor het Kiezen van de Juiste Bar om te kopen

Bij het kiezen van een bar is het belangrijk om rekening te houden met enkele factoren:

  • Ruimte: Meet de beschikbare ruimte zorgvuldig op. Een bar van 2 meter past misschien beter in een kleine mancave, terwijl je in een grotere horecazaak misschien een bar van 4 meter nodig hebt.
  • Stijl: Bepaal welke stijl bij jouw persoonlijkheid en de ambiance van de ruimte past. Kies je voor een rustieke houten bar of een moderne bar met strakke lijnen, al deze barren kan je bij ons vinden.

Veelgestelde Vragen Rondom een Bar Kopen

Bij het kopen van een bar voor je mancave of horecazaak, duiken vaak vragen op over de praktische kant van het design. We beantwoorden enkele veelgestelde vragen om je te helpen bij het creëren van de ideale sociale hotspot.

Hoeveel ruimte heb je nodig achter de bar?

Comfort is koning wanneer je achter de bar staat. Zorg voor ongeveer 25 à 30 centimeter beenruimte onder de bar, zodat je, of je gasten, gemakkelijk kunnen zitten zonder knieën tegen het barblad te stoten.

Wat is de ideale hoogte voor een horeca bar?

Een barhoogte van circa 115 cm is de branche standaard voor uitgiftebladen. Dit is niet alleen comfortabel voor gasten om aan te leunen, maar ook perfect voor barstoelen, waardoor het de ideale hoogte is voor een dynamische interactie tussen klanten en barpersoneel.

Wat zijn onmisbare benodigdheden voor een bar?

Elke bar heeft de juiste tools nodig om efficiënt te functioneren. Denk aan bartendersets, cocktailbenodigdheden, drank- en schenkapparatuur, en een betrouwbaar kassasysteem. Meubilair, keukengerei en etenswaren completeren de checklist, zodat je alles bij de hand hebt om je gasten te verwennen.

Bar Kopen voor Mancave of Horeca Interieur

Een bar is niet alleen een toevoeging aan een huis maar ook een essentieel element in een mancave of een horecagelegenheid. Voor de mancave bieden we robuuste bars die de sfeer van een privé toevluchtsoord uitstralen. Voor horeca-interieurs hebben we bars die zowel functioneel als esthetisch zijn, perfect voor het creëren van een uitnodigende sfeer voor klanten.

Jouw Bar, Jouw Trots

Klaar om de volgende stap te zetten en een bar te kopen die je huis verandert in een hub van gastvrijheid?

Bij De Barrenfabriek begrijpen we dat een bar meer is dan alleen een meubelstuk; het is een plaats van samenzijn en genieten. Daarom nodigen we je uit om ons uitgebreide assortiment te ontdekken en de bar te vinden die aan al je wensen voldoet. Van kleine barren voor compacte ruimtes tot indrukwekkende horecabarren, we hebben het allemaal.

Wanneer je besluit een bar te kopen bij De Barrenfabriek, investeer je niet alleen in een product, maar ook in een ervaring. Elke bar is gemaakt met oog voor detail en kwaliteit, zodat je verzekerd bent van een duurzaam en stijlvol middelpunt van je sociale leven.

Maak van je huis de nieuwe favoriete ontmoetingsplek met een bar van De Barrenfabriek. Een plek waar verhalen tot leven komen, vriendschappen bloeien en elke avond een mogelijkheid wordt voor iets onvergetelijks. Begin vandaag nog met het verkennen van de mogelijkheden en zet de eerste stap naar ongeëvenaarde gastvrijheid. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend en professioneel advies.