Barkrukken

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 39 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–24 van de 39 resultaten wordt getoond

Barkrukken, en barstoelen

Aan een bartafel of aan een bar hoort natuurlijk een set mooie barkrukken of barstoelen. Het maakt dan ook niet uit wat voor stijl je gebruikt. Bij elke bar hoort gewoon een mooie set barkrukken of barstoelen. Dat is namelijk gewoon een regel.

Creëer een ontspannen zitplaats

Barkrukken zijn vooral bekend van de clubs, kroegen, cafés en natuurlijk van de mancaves. Toch zie je tegenwoordig dat steeds meer mensen er voor kiezen om een mooie set barstoelen of barkrukken aan te schaffen om bijvoorbeeld aan het keukeneiland te zetten. Het is dan ook niet meer zo als eerst dat je barstoelen en barkrukken alleen maar kon gebruiken op een plek waar een tap is. Je kunt barstoelen namelijk steeds beter gebruiken, zoals we hierboven ook al zeiden als zitplaats aan je huisbar of in combinatie met een bartafel als moderne eetplaats. Het mooie aan barkrukken en barstoelen is dat er allemaal verschillende uitvoeringen zijn. De keuze is dus ook reuze. Bij de Barrenfabriek ben je dan ook aan het juiste adres voor je nieuwe set barstoelen, maar ook voor je nieuwe set barkrukken. Wat is tegenwoordig nou een interieur zonder barstoelen of barkrukken? Precies, helemaal niks. Een echte must-have voor elk interieur.

Ontspannen zitten is belangrijk

Barstoelen en barkrukken staan er om bekend dat het niet altijd lekker is om uren lang op een barstoel of barkruk te zitten. Dat is niet bij elke barstoel en barkruk het geval. De Barstoelen en barkrukken van de Barrenfabriek zitten heerlijk. Je vraagt je nu vast af hoe dat komt. Het antwoord op deze vraag is dan ook niet zo heel erg ingewikkeld. Dat komt omdat onze comfortabele barstoelen vaak zijn voorzien van een heerlijk zacht kussen. Je kan je voeten op een voetsteun plaatsen, die je ook helpen bij het op- en af stappen van de barstoel. Dus, zit je op een barkruk, zelfs na een lange tijd, nog altijd comfortabel. Je ziet dan ook steeds vaker dat mensen niet meer kiezen voor een barkruk, omdat daar niet zoveel mogelijkheden voor zijn als met een barstoel. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een barstoel bijvoorbeeld aan een keukeneiland. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een barstoel te gebruiken voor aan een tafel. Dat is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Welke barkruk past bij mij?

Zoals we hierboven al aangaven hebben wij een heel erg groot assortiment van barkrukken en barstoelen. Barstoelen in verschillende stijlen zijn dan ook te vinden in ons assortiment. Sommige stoelen zijn erg geschikt voor in de eetkamer en keuken, terwijl andere weer mooi staan aan een klassieke bar. Het is dus ook heel erg afhankelijk van wat je precies wil en waar jij de barkrukken en barstoelen wilt gaan gebruiken. Er is vooral een vraag die jij jezelf heel erg goed moet afvragen. Die vraag is of de barkruk of barstoel volledig in je interieur stijl moet passen of dat je ze wilt gebruiken om een in het oog springend accent te leggen in je kamer. Aan de hand van deze vraag kan je een goede keuze maken. Wij helpen je graag, dus neem gerust vandaag nog contact met ons op.