Gratis verzending vanaf € 20,-

Groothandelsprijzen: Nu ook voor particulieren.

Bezoek ons Mancave Experience Centre in Emmen

Koffiebonen

Kies een subcategorie of scroll voor onze producten.

Duik in de wereld van topkoffie met onze selectie koffiebonen. Van Giraffe Coffee’s verfijnde aroma’s tot de robuuste smaken van Zwarte Roes®, elke boon vertelt zijn eigen verhaal. Perfect voor elke koffieavonturier op zoek naar die unieke smaakervaring. Kies jouw favoriet, maal ze vers, en geniet van een kopje koffie dat smaakt zoals het hoort. Ontdek nu jouw nieuwe favoriete koffieboon!

Show Filters

Toont alle 17 resultaten

Toont alle 17 resultaten

Verken de Wereld in Elke Kopje Koffie

Ontdek de Unieke Smaak van Elke Boon

Duik in het diepe en rijke smaakpalet dat onze koffiebonencollectie te bieden heeft. Van de fruitige tonen van Giraffe Coffee’s Asman Arianto tot de volle body van Zwarte Roes® Coffee’s Brasil Capricornio, elke boon brengt je een stap dichter bij zijn unieke oorsprong.

Meesterwerken van Koffie, Zorgvuldig Geselecteerd

Onze koffiebonen zijn niet zomaar bonen; het zijn meesterwerken, zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en smaak. Ontdek hoe Giraffe Coffee en Zwarte Roes® met passie en precisie werken om jou de beste koffie-ervaring te bieden.

Van Boon tot Barista: Creëer Jouw Perfecte Kopje

Word een thuisbarista met onze topkwaliteit koffiebonen. Wij geven je niet alleen de bonen, maar ook de kennis om ze perfect te bereiden. Volg onze tips en trucs om het meeste uit elke boon te halen en jouw koffie naar een hoger niveau te tillen.

Een Wereldreis vanuit Jouw Koffiekopje

Laat je meenemen op een wereldreis met elke slok koffie. Onze koffiebonen komen van over de hele wereld, van de bergen van Colombia tot de vlaktes van Ethiopië. Begin je dag met een avontuurlijke noot en ontdek de verhalen achter onze koffie.

Kwaliteit Die Je Proeft, Bij Elke Slok

Bij de Barrenfabriek staat kwaliteit voorop. Onze koffiebonen zijn het bewijs van onze toewijding aan uitmuntendheid. Proef het verschil dat kwaliteit maakt en laat elke kop koffie een onvergetelijke ervaring zijn. Bel of mail ons gerust!