Stoelen

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 49 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–24 van de 49 resultaten wordt getoond

Een goeie set tafels en stoelen kunnen zeker goed van pas komen als je meerder gasten over de vloer krijgt en wat meer zit-, of sta plekken dan alleen de zit- en sta plekken aan de bar kunt gebruiken. Naast de meer ruimte om je gasten kwijt te kunnen staat het natuurlijk ook mega leuk in de inrichting van de ruimte waar jij je bar hebt staan.

Dus naast barren en barkrukken hebben wij ook tafels en stoelen in ons assortiment te verkrijgen. Uiteraard hebben wel veel verschillende soorten tafels en stoelen in onze webshop staan, zodat jij jouw perfecte set tafels en stoelen kan kiezen.  

Welke stijl tafels en stoelen past bij mij? 

Ben je van een moderne uitstraling, comfortabele of heb je liever een wat klassieker set tafels en stoelen? Wij bij de Barrenfabriek hebben het allemaal voor je. Ook als je alleen een losse stoel of tafel nodig hebt ben je bij ons op het juiste adres.

Mixen en matchen

Je kan uiteraard voor een vaste stijl kiezen en een set tafels en stoelen aanschaffen die bij elkaar horen. Maar je kan ook creatief zijn en kiezen om te mixen en matchen. Bijvoorbeeld door die moderne en klassieke stijl te combineren met elkaar, hierdoor creëer je een unieke plek die helemaal aansluit bij jouw smaak. 

Gebruiksvriendelijke tafels en stoelen 

Naast hoe je set tafels en stoelen eruit zien is het natuurlijk ook erg belangrijk dat de set gebruiksvriendelijk is. Dus dat de stoelen lekker zitten, een goede hoogte hebben en kwalitatief goed zijn gemaakt. Dit is belangrijk, omdat als je de set tafels en stoelen bijvoorbeeld gaat gebruiken om klanten op te verwelkomen je ze wel comfortabel wilt laten zitten. Dit telt namelijk allemaal mee in de eerste indruk die een klant kan krijgen bij bijvoorbeeld een kennismakingsgesprek. Dit geld niet alleen voor klanten uiteraard, maar ook als je bijvoorbeeld nieuwe vrienden of visite over de vloer krijgt. Dat is dus de reden waarom onze stoelen gebruiksvriendelijk zijn ontwikkeld. 

Verschillende tafels en stoelen 

In tegenstelling tot een barkruk heeft een stoel altijd de hoogte dat je nog met je voeten bij de grond kan, en dus geen voeten steun hoeft te hebben om je voeten op te laten leunen. We hebben in ons assortiment veel verschillende stoelen, met armleuningen, zonder armleuningen, van stof of leer, draaibare stoelen of gewoon stoelen op vier poten. Je kan via onze webshop goed bekijken welke jij denkt dat het beste bij je past. Dit geld ook voor onze tafel collectie er zijn ronde, vierkante, op vier poten, op 1 poot tafels beschikbaar, je kan het zo gek niet bedenken en wij hebben het!