Gratis verzending vanaf € 20,-

Groothandelsprijzen: Nu ook voor particulieren.

Bezoek ons Mancave Experience Centre in Emmen

Verzenden & Retourneren

* Levertijd*
De meeste meubels worden op maat gemaakt en hebben hierdoor een bepaalde levertijd. Wij rekenen meestal Circa 3-8 weken, wanneer er eerder geleverd kan worden zullen wij je middels de mail op de hoogte houden.

*Verzenden*
Zodra wij je bestelling en betaling hebben ontvangen krijg je van ons een orderbevestiging via de mail. Wij zullen er alles aan doen om te zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk bij je wordt afgeleverd. Heb je een spoedbestelling neem dan even contact met ons op om te kijken wat er mogelijk is.

*Thuisbezorging Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden*
Voor de thuisbezorging van je bestelling werkt DE BARRENFABRIEK samen met PostNL of een extern transportbedrijf of in eigen beheer. Dit is afhankelijk van het gewicht en formaat van de artikelen die je bij ons bestelt. Op de e-mailbevestiging die je van ons ontvangt, staat welk type bezorging voor jou van toepassing is. Meubelen en andere grote artikelen die niet met PostNL verstuurd kunnen worden, worden bij je thuisbezorgd door een onafhankelijke ervaren bezorgdienst of in eigen beheer.

*Track en Trace*
Zodra je artikelen bij ons de deur uitgaan krijg je opnieuw een mailtje van ons met daarin de Track&Trace gegevens. Via deze link kun je je pakket volgen. Als je de exacte status wilt weten van je pakket kun je met deze code inloggen op de site van PostNL. Als je niet aanwezig bent zal je bestelling de volgende dag nog een keer aangeboden worden. Ben je niet thuis? Dan kun je je bestelling ophalen op het dichtstbijzijnde PostNL servicepunt.

*Belgie | EU Pack*
Je bestelling wordt thuisbezorgd door PostNL afhankelijk van het gewicht en formaat. Zodra je artikelen zijn afgeleverd bij PostNL ontvang je opnieuw een mailtje van ons met daarin de Track&Trace gegevens. Indien je de exacte status wilt weten van het pakket kun je inloggen op de site van PostNL en met de unieke track en trace code je pakket volgen. Wanneer je niet thuis bent zal het pakket de volgende dag nog een keer worden aangeboden. In totaal wordt er drie keer een afleverpoging gedaan. Wanneer je driemaal niet thuis bent, wordt het pakket retour gestuurd naar Braamhorst Interieurs – DE BARRENFABRIEK.

*Meubels en bijzondere leveringen*
Meubelen en andere grote artikelen die niet met PostNL verstuurd kunnen worden, worden bij je thuisbezorgd door een onafhankelijke ervaren bezorgdienst of door onze eigen bezorgdienst. Deze bezorgdienst levert de goederen tot aan de voordeur. Je kunt bij ons een doordeweekse dag doorgeven wanneer je je bestelling het liefst ontvangt. Onze bezorgdienst bezorgd tussen 8.00 en 17.00 uur (afhankelijk van de locatie).

*Ophalen of bezichtigen*
Wij hebben een showroom welke uitsluitend op afspraak te bezoeken is. Hier staan soms meubels die ook in de webshop staan, zodat je ze kunt voelen, zien en bewonderen. Je hoeft je niet bezwaard te voelen om een afspraak te maken om te komen kijken. Wij staan graag voor je klaar.
Het bezoek of afhaal adres is Henry Hudsonstraat 18, 7825 AG EMMEN.

*Verzendkosten*
De te betalen verzendkosten voor Nederland en België zijn afhankelijk van de totale waarde van je bestelling. Het bedrag dat wij in rekening brengen, is slechts een bijdrage in de totale kosten om je pakket thuis te laten bezorgen. 

In je winkelmandje zie je de verzendkosten die wij over de bestelling in rekening brengen. Voor de Waddeneilanden rekenen wij een extra toeslag, dit bedrag komt nog boven op de pakketkosten. 

*Retourneren*
Binnen 7 dagen na ontvangst is retourneren bij DE BARRENFABRIEK geen probleem, met uitzondering van de speciaal voor u op maat gemaakte meubels, buizen e.d.  Hoe retourneren?
Voor retourneren stuur je het product in de originele verpakking retour naar:

Braamhorst Interieurs – DE BARRENFABRIEK
Henry Hudsonstraat 18
7825 AG EMMEN

De verzendkosten voor een retour zijn voor je eigen rekening.

Zodra de retour onbeschadigd en schoon bij ons binnen is storten we het aankoopbedrag terug minus de verzendkosten. Wij zullen er voor zorgdragen dat het verschuldigde bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding naar je overgemaakt wordt.