Gratis verzending vanaf € 20,-

Groothandelsprijzen: Nu ook voor particulieren.

Bezoek ons Mancave Experience Centre in Emmen

Barren

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 33 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–24 van de 33 resultaten wordt getoond

Tegenwoordig zie je het steeds meer: een bar in huis. Iedereen weet ook dat als je een hele week hard hebt gewerkt, dat er niks lekkerder is dan even ontspannen met je vrienden of familie onder het genot van een drankje. Veel mensen denken ook dat een bar altijd zo is als die in de kroeg, maar dat is helemaal niet zo. Je kan een bar namelijk op verschillende manieren inzetten.

Bar kopen voor in huis

Wij horen je al denken: een bar in huis? Een bar hoort toch in de kroeg? Nee, dat hoeft helemaal niet. Kijk maar naar een ontbijtbar. Bij een ontbijtbar gebruik je de bar als eettafel. Hierdoor hoef je eigenlijk helemaal geen eettafel meer aan te schaffen, want je kan namelijk ook rustig eten aan je bar. Geef toe, een bar is toch veel handiger dan zo’n grote lompe eettafel midden in je woonkamer.  Naast de  vele uren die je samen met je vrienden en familie wilt gaan door brengen aan de bar, kan een bar nog voor veel meer dingen gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe werkplek.

Mancave bar

Een andere manier om een bar te verwerken in je huis is in een mancave. De ideale plek voor elke man om na een lange, zware werkdag helemaal tot rust te komen. Elke man weet dan ook wel dat de bar het populairste onderdeel is van elke mancave. Waarom dat zo is, dat kun je vast wel raden. Een mancave is namelijk niet alleen de perfecte plek om tot rust te komen, maar is ook de ideale plek om in af te spreken en een heerlijk flesje bier te drinken zonder je familieleden te storen.

Whiskey bar in huis

Als liefhebber van een goed glas Whiskey moet je natuurlijk wel het juiste gereedschap hebben. Een mooie set Whiskey glazen is een goed begin, maar dan ben je nog lang niet kaar. Om het plaatje compleet te maken moet je al een stapje verder gaan. Wanneer jij echt optimaal wilt genieten van een glas Whiskey heb je een goede Whiskey bar nodig. Bij de Barrenfabriek ben je dan aan het juiste adres. Bij de Barrenfabriek hebben wij namelijk voor elk budget en in elke kleur de juiste bar voor jou. Het maakt niet uit wat je wilt, de kans is groot dat wij het wel hebben. En zeg eerlijk, hoe vet is het om je eigen bar in huis te hebben.

Kleine bar in huis

Ja, we zijn erover uit dat je graag een bar voor thuis wilt. Een mooie bar kan zoals we hierboven al aangaven het middelpunt vormen in je huis. Dit wordt de plek voor feestjes en fantastische borrels! Afhankelijk van de ruimte die je in je huis hebt voor een thuisbar. Wij snappen dan ook heel erg goed dat je niet altijd de ruimte hebt om een grote bar in je huis te zetten. Het is dan belangrijk dat we gaan kijken naar een passende oplossing voor bij jou in huis. Een van deze oplossingen is een 1.5 meter bar. Nee, het heeft niks met het coronavirus te maken, de bar is namelijk zelf 1.5 meter. Dit is dan ook een mooi formaat voor mensen die graag een thuisbar willen in een kleine ruimte.