Barkasten

Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Toont alle 5 resultaten

Barkasten

Wanneer je net een nieuwe bar aangeschaft hebt wil je natuurlijk ook een mooie opbergruimte hebben. Het is namelijk niks om alles onder de bar neer te zetten of op de bar. Het moet wel netjes lijken en zijn. Om dat te creëren kan je gebruik maken van barkasten.

Wat is een barkast?

Een barkast is een echte must-have wanneer je veel opbergruimte nodig bent. Bij de Barrenfabriek ben je dan ook aan het juiste adres wanneer het gaat om bars of barkasten. Wij hebben namelijk een ruim assortiment van barkasten. Door verschillende designs te gebruiken is er altijd wel een barkast die bij jou past. Wie wil nou niet al zijn of haar glazen en borden netjes op kunnen ruimen in een barkast. Een barkast kan mooi zijn in z’n eenvoud, maar een barkast kan  ook heel erg mooi zijn in speciaal design. Het is dan ook voor iedereen anders, waar zijn of haar voorkeur naar uitgaat.  Ook heeft je keuze te maken met je huidige interieur.

Welke stijl barkast past bij mij?

Zoals wij hierboven ook al aangaven is het voor iedereen anders. De stijl die je wil is namelijk heel erg persoonlijk. Daarom moet jij jezelf afvragen wat jij mooi vindt. Ga jij voor een moderne barkast met een hoogglans witte of hoogglanszwarte uitvoering. Of eerder voor een industrieel, houten barkast? Voor  elk wat wils. Naast de stijl is je huidige interieur ook heel erg belangrijk. Heb jij juist een landelijk of industrieel interieur? Dan kan je het beste gaan voor een barkast van hout. Hout past namelijk goed bij andere soorten hout en je krijgt er ook een huiselijk en knus gevoel van.

Goedkope barkast

Heb je de keuze gemaakt om een barkast in huis te halen? Fijn, dat is namelijk een goed idee als je een opbergplaats zoekt voor je servies en glazen. Een barkast is namelijk een kast die speciaal is gemaakt om deze zaken in op te bergen. Handig toch, een speciaal geschikt plaatsje voor je glazen en servies wat er ook nog eens mooi uit ziet. Nu je deze keuze hebt gemaakt moet je nog gaan zoeken naar een barkast die ook nog eens in je budget past. Dan ben je bij de Barrenfabriek aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een groot assortiment aan barkasten voor ieder zijn of haar budget. Zo hebben wij verschillende achterkasten. In deze achterkasten zitten standaard een flessenrek, losse legplanken en natuurlijk deurtjes met handvaten.

Barkast uitbreiden

Heb jij al een barkast , maar heb je nog niet genoeg ruimte? Dan kan je er ook voor kiezen om extra schappen aan te schaffen. Bij de Barrenfabriek is het namelijk ook mogelijk om een extra glazen rek aan te schaffen. Zo kan je extra glazen kwijt in je bestaande kast. Het mooie aan een glazenrek van de Barrenfabriek is dat het netjes en opgeruimd lijkt en je hebt meteen overzicht. Wel zo handig als je je vrienden snel wil voorzien van een heerlijk glas wijn.