Armsteun bar

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Toont alle 2 resultaten

Houders worden gebruikt bij een bar, bijvoorbeeld om de buis  vast te houden, waar je je elleboog op kan laten rusten. Steunen worden gebruikt bij een bar om buizen vast te houden, waar je met je voeten of handen op kan leunen als je aan de bar staat of zit.

Waarom is een steun belangrijk? 

Als je gasten of klanten op een barstoel zitten of aan een bar staan wil je uiteraard graag dat ze op een comfortabele manier een drankje kunnen drinken of een gesprek kunnen voeren. Dit heeft namelijk allemaal invloed op de indruk die ze krijgen van de bar en van jou tijdens een bezoek. Als je ze namelijk op een houten kruk zet, die voor geen meter zit, denken ze ook minder snel “ik kom hier de volgende keer nog eens terug”. Daarom is het dus belangrijk dat je voor goede steunen zorgt aan de bar of barkruk, waar een klant of gast zich dus prettig bij voelt. 

Verschillende steunen

Van steunen zijn veel verschillende verkrijgbaar,  maar toch zitten ze allemaal hetzelfde in elkaar. Namelijk met een cirkel, waar de buis  doorheen kan. Aan deze cirkel zit een houder die aan de bar of vloer bevestigd kan worden. Waarom er dan toch zoveel verschillende steunen zijn is, omdat de houder die aan de bar of vloer bevestigd zitten, toch allemaal een ander uiterlijk in model, kleur, formaat of materiaal hebben. 

Onze houders en steunen

Wij hebben in ons assortiment diverse houders en steunen. Voetsteunen die aan de bar, vloer of bar en vloer bevestigd kunnen worden. Ook zijn de steunen in verschillende kleuren zoals messing, chroom, RVS en  antraciet verkrijgbaar. Deze keuzes hebben ook weer allemaal invloed op de uitstraling van hoe je ruimte en bar eruit ziet. En dit telt natuurlijk ook allemaal mee van wat een klant of gast voor indruk van je krijgt. 

Materialen en diameters

De houders zijn vervaardigd van RVS verkrijgbaar in de kleur messing, mat messing, chroom, RVS en antraciet. De diameters waar de houders vaak in te verkrijgen zijn diameters van 38.1 mm, 50.8 mm en 25.4 mm. Het materiaal en formaat dat je kiest zegt ook weer wat over het uiterlijk van zo’n steun en hoeveel gewicht het kan houden. Als je meerdere mensen aan je bar hebt zitten of staan is het natuurlijk handig om een houder te kiezen die wat meer gewicht aan kan.