Tweedehands bar kopen

Een tweedehands bar kopen? Bij De Barrenfabriek koop je een nieuwe bar voor dezelfde prijs als een tweedehandse. We verkopen zowel standaard als op maat gemaakte barren. En de standaard barren kun je bij ons tegen een goede lage prijs aanschaffen.

Verschillende barren

Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten barren. Zo verkopen we standaard barren, maar ook speciale barren. Onze standaard barren zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Maar als jij de bar groter wil, dan kan je ook bij ons terecht. Daarnaast kan je zelf het design en de kleur kiezen. Op deze manier weet je zeker dat de bar bij jou past. 

De voordelen

Het kopen van een nieuwe bar bij ons bied je meerdere voordelen. Een nieuwe bar heeft altijd beter kwaliteit dan een tweedehandse. En omdat wij de barren zelf maken, leveren we ook deze goede kwaliteit. Daarnaast kunnen we de prijzen laag houden, omdat we ze zelf produceren. Dit is ook gelijk de reden dat we de bar kunnen aanpassen aan jouw wensen. Zowel de afmeting,  het design als de kleur is aan te passen naar jouw wens en smaak. 

Waarom De Barrenfabriek?

Naast lage prijzen en de aanpassingsmogelijkheden, bieden we ook deskundig advies. Zo helpen we je jouw wensen te realiseren. Daarnaast zijn onze barren tijdloos, waardoor deze niet gauw zal vervelen. Omdat wij veel producten op voorraad hebben, geniet je van een snelle levering. Bezorging voeren we uit in overleg en zowel in Nederland als in België. Maar naast het kopen van een bar, kan je het hele interieur bij ons kopen. Bij een winkel, tegen lage prijzen en snelle levering. 

Koop nu

Een tweedehands bar kopen is zonde als je voor hetzelfde geld een nieuwe bar kan kopen. Bekijk snel onze webshop en laat je verrassen door onze lage prijzen. Heb je nog vragen of bepaalde wensen voor een bar?